آمار مطالب

کل مطالب : 89
کل نظرات : 5

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پرستار فردا و آدرس akbarpourrahimi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 89
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394
نظرات

 

پژوهش محققان انگلیسی نشان می‌دهد که داروی هپارین در مقایسه با بیوالیرودین می‌تواند به طور موثرتری از تشکیل لخته خونی در درمان‌های اورژانسی حمله قلبی موثر واقع شود و این در حالی است که این دارو از نظر قیمت نیز 400 برابر ارزان‌تر از بیوالیرودین است. محققان بیمارستان قلب لیورپول و موسسه ملی تحقیقات سلامت انگلستان دریافتند که استفاده از هپارین پس از آنژیوپلاستی اولیه عروق کرونری (PPCI) - رایج‌ترین درمان حمله قلبی که طی آن تنگی یا انسداد عروق درمان می‌شود - می‌تواند نقش بالقوه‌ای را در بهبود بیماران و با حداقل هزینه داشته باشد.
طی این پژوهش، هزار و 829 بیمار که آنژیوگرافی اورژانسی - بررسی عروق با اشعه ایکس که پس از یک حمله قلبی مشکوک صورت می‌گیرد - دریافت کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. پس از این، بیش از چهار پنجم این افراد تحت (PPCI) قرار گرفتند و طی درمان نیمی از آنها بیوالیرودین و نیمی دیگر نیز هپارین دریافت می‌کردند.
28 روز پس از درمان نتایج نشان می‌داد در افرادی که هپارین مصرف کرده بودند عوارض جانبی حوادث قلبی عروقی در مقایسه با بیوالیرودین بسیار اندک است. در گروه مصرف کننده بیوالیرودین 48 مرگ گزارش شد در حالی که در گروه هپارین 39 مرگ. 24 بیمار گروه بیوالیرودین، طی دوره درمان دچار حمله قلبی دیگری نیز شدند در حالی که در گروه هپارین تنها هفت بیمار این حمله قلبی را از خود نشان دادند. تفاوتی در عوارض جانبی این داروهای ضد انعقای نظیر خونریزی مشاهده نشد. این پژوهش در مجله "The Lacet" منتشر شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 448
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394
نظرات

 

نتایج یک بررسی تازه که در مایوکلینیک صورت‌گرفته، نشان می‌دهد بیمارانی که شب ها یا تعطیلات آخر هفته به ‌خاطر حمله‌ی قلبی به بیمارستان مراجعه می‌کنند نسبت به آنها که در ساعات معمولی به بیمارستان می‌روند بیشتر دچار مرگ ‌و میر می‌شوند. این پژوهش‌ نشان می‌دهد در بیمارانی که خارج از ساعات معمول کاری به بیمارستان مراجعه می‌کنند، درمان اورژانس نیز به درازا می‌کشد. این امر خود حاکی از هزاران مرگ اضافه‌ ای است که هر سال در نتیجه وجود عواملی اتفاق می‌افتد که پس از رسیدن بیمار به بیمارستان در آن ساعات وجود دارد. به گفته محققان حمله‌های قلبی، علت اصلی مرگ در سراسر جهان است. در امریکا سالیانه یک میلیون نفر دچار حمله‌ی قلب می‌شوند و 400 هزار نفر در اثر بیماری تاجی قلب می‌میرند.
با وجودی که نتایج بررسی‌های پیشین حاکی از آن بود که با وجود مراجعه به بیمارستان در خارج از ساعات معمولی به علت حمله‌ی قلبی، ممکن است سبب افزایش احتمال مرگ و میر شود، تا همین بررسی آخر، هیچ‌ بازبینی یا آنالیز رسمی انجام نشده بود. به این جهت، این پژوهشگران تعداد 48 بررسی از آمریکا، کانادا و اروپا را آنالیز کردند که شامل بیش از 1.8میلیون شرکت‌کننده بود تا هر نوع الگوی بیماران حمله‌ی قلبی مراجعه‌ کننده به بیمارستان در خارج از ساعات معمول مشخص شود. پس از در نظر گرفتن اختلاف در طرح و کیفیت در بررسی‌ها، پژوهشگران افزایش قابل ‌توجهی در میزان مرگ ‌و میر یافتند. آنان دریافتند در بیمارانی که شب یا آخر هفته به بیمارستان مراجعه می‌کنند، میزان مرگ‌ و میر نسبت به بیماران مراجعه ‌کننده در ساعات معمول، 5 درصد بیشتر است حال چه دربیمارستان باشد و چه ظرف 30 روز بعد از مرخص شدن. در مجموع این حالت سالانه به بروز شش هزار مرگ اضافی در امریکا می‌انجامد.
این محققان دریافته‌اند بیمارانی‌ که دارای تشخیص انفارکتوس میوکارد از نوع بالا آمدن قطعه‌یSTEMI)ST) بوده‌اند وقتی وارد بیمارستان شده‌اند، قریب 15 دقیقه تأخیر تحت‌ درمان اورژانس با بالون قرار گرفته‌اند که همین تأخیر نیز موجب افزایش مرگ ‌و میر به میزان 10 تا 15 درصد شده است. به رغم اینکه نسبت خام نسبی مرگ ‌و‌ میر در غیر ساعات کاری اندک است ولی آثار آن در‌ سطح جمعیت بسیار با اهمیت است. این پژوهشگران می‌گویند: سالیانه در امریکا بنابه تخمین 900 هزار نفر برای بررسی با انفارکتوس حاد میوکارد به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و دو سوم این افراد در غیر ساعات اداری وارد بیمارستان ‌می‌شوند. اما اگر بتوان از مرگ و میر بالاتر در غیر ساعات اداری پیشگیری کرد نسبت 1 به 27، مرگ‌های درون بیمارستانی یا 1 به 29 ظرف 30 روز پس از پذیرش پیشگیری می‌شود. این پژوهش‌ به ‌صورت آنلاین در BMJ انتشار یافته است.

تعداد بازدید از این مطلب: 290
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394
نظرات

مطالعه محققان استرالیایی نشان می دهد که خطر بروز حمله قلبی دو ساعت بعد از یک عصبانیت شدید 8.5 برابر افزایش می یابد. محققان بیمارستان رویال نورت شور سیدنی، بیمارانی را که در فاصله زمانی میان سال های 2006 و 2012 برای آنژیوپلاستی در بیمارستان بستری شده بودند، بررسی کردند.
 محققان در این فاصله زمانی از 687 بیمار بستری، 313 نفر را که دچار حمله قلبی شده بودند مورد بررسی قرار دادند. محققان از طریق یک پرسشنامه که به بیماران داده بودند، درجه عصبانیت آنها را با یک مقیاس هفت امتیازی ارزیابی کردند؛ بطوریکه امتیاز یک به عنوان آرام و هفت به عنوان عصبانیت شدید، از کنترل خارج شدن، صدمه زدن به خود یا دیگران و پرت کردن اشیاء در نظر گرفته شد. بیماران باید با قضاوت شخصی به درجه عصبانیت خود امتیاز یک تا هفت می دادند.محققان امتیاز پنج و بالای آن را به عنوان بسیار عصبانی در نظر گرفتند.
 از 313 موردی که به دلیل حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بودند هفت نفر آنها دو ساعت قبل از حمله قلبی به شدت عصبانی شده بودند. همچنین بیمار دیگری که به درجه عصبانیت خود امتیاز پنج داده بود چهار ساعت بعد از عصبانیت به حمله قلبی مبتلا شد. محققان همچنین متوجه شدند که از میان بیمارانی که به درجه عصبانیت خود امتیاز چهار داده بودند دو نفر بعد از دو ساعت و سه نفر بعد از چهار ساعت به حمله قلبی مبتلا شدند. این مطالعه در مجله European Heart Journal منتشر شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 451
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود